Мефодий Буслаев - Последняя Рукопись...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мефодий Буслаев - Последняя Рукопись... » Рекламный Отдел » посоветуйте хорошую школу программирования

посоветуйте хорошую школу программирования

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

В яку школу програмування можна влаштуватися?

0

2

Як варіант я можу вам порадити переглянути вакансії в школі програмуванні ITFuture, а ось вам посилання на їхній сайт. Онлайн IT-Школа для дітей від 8 років. У зв’язку зі збільшенням кількості учнів, шукаємо додаткових викладачів в онлайн IT-Школу. Ми орієнтовані на якісне навчання. Головна вимога до кандидата, це бажання та вміння ділитися знаннями.

0

3

Одним із найбільш популярних комп'ютерних курсів є навички обчислювальної техніки, які допомагають розробникам створювати інноваційні та корисні рішення.

0

4

А ви вже чули про бренд galaktica ? В описі вакансії PPC спеціаліста заявлені досить високі вимоги. Але в мене є досвід, тому сподіваюсь пройти всі три етапи співбесіди. Цікавить наскільки там вигідні умови співпраці та чи дійсно оплата є гідною. Зможу працювати в офісі і дистанційно, але хочу почути думку тих, хто там працює зараз або працював.

0

5

Ребят, кто знает, есть ли такие курсы именно для детей?

0

6

Сыну 10 лет, и он является поклонником игры Roblox. Мне сестра посоветовала записать его на курсы программирования для детей https://excklusiveit.com/ в украинскую школу Exclusive IT. Уроки как раз рассчитаны на детей его возраста. Благодаря специально разработанному языку программирования Roblox Studio ребенок сможет понять основы написания кодов посредством игры. Это очень интересно, и полезно для общего развития. Стоит такое обучение не дорого. 

0

Вы здесь » Мефодий Буслаев - Последняя Рукопись... » Рекламный Отдел » посоветуйте хорошую школу программирования